Vážení a milí klienti, na Vašem zdraví nám záleží, a proto Vám po celou dobu vyhlášeného nouzového stavu PŘINÁŠÍME ONLINE KURZY! Sledujte prosím naši nabídku, která se bude rozrůstat. Stejně tak se můžete registrovat k odběru newsletteru pro online kurzy. Kurzy prezenční jsou až do 30 4. 2020 zrušeny. Děkujeme za pochopení. PŘEJEME VÁM KRÁSNÉ VELIKONOCE!
To pravé školení pro Vás
DomůNabídka kurzůŠkolicí prostoryO násAktualityČasopis Ad remKontakty volejte prosím dočasně pouze na tel.: +420 736 216 375 prihlasky@tsmvyskov.cz

Hygienické minimum

Termín Místo Cena
Všechny termíny jsou ukončeny

Popis kurzu

Seminář je určen pro osoby pracující v oblasti stravovacích služeb, při výrobě a prodeji potravin, pro provozovatele a pracovníky pracující v potravinářství (restaurace, občerstvení, potravinářské prodejny, závodní kuchyně, školní kuchyně, výrobny potravin a pokrmů apod.)
Cílem kurzu je seznámení se s požadavky v oblasti provozování stravovacích služeb, prodeje a výroby potravin dle platné české a evropské legislativy, se zásadami správné hygienické praxe a výrobní praxe založené na principech systému bezpečnosti potravin.
Obsah semináře: Co je bezpečná potravina, úvod do mikrobiologie, rizika a jejich následná prevence (mikrobiální = onemocnění a otravy z potravin, fyzikální = poškození zdraví, chemická = intoxikace – otravy z potravin), osobní hygiena, sanitace = čištění a dezinfekce, deratizace, dezinsekce, hygienické požadavky na provozovny a zařízení, požadavky na potraviny – příjem, manipulace, skladování, dodržování teplotních  řetězců, zpracování a uvádění výrobků do oběhu, zavedení preventivního systému k zajištění zdravotní nezávadnosti potravin, legislativa. Absolventi obdrží osvědčení o absolvování kurzu hygienického minima. Diskuse, dotazy.

Bonusy společnosti TSM (prezenční semináře)

  • Na každém kurzu myslíme na Vaši pohodu (dostanete od nás tašku a v ní najdete podklady ke kurzu, psací potřeby a blok, naše propagační materiály a drobnosti)
  • Věrnostní systém (vážíme si počtu Vašich účastí na našich kurzech, slavíme s Vámi Vánoce i výročí vzniku naší společnosti a v průběhu roku pořádáme různé věrnostní akce)
  • Vlastní vzdělávací centra v Brně a v Praze s vynikajícím občerstvením (včetně ovoce) a výbornou kávou.
  • Na každém kurzu automaticky získáváte písemný materiál.
  • U seminářů, kde je v ceně kurzovného zahrnut i oběd - možnost výběru vegetariánského oběda.
  • Jsme na trhu vzdělávání už 30 let.
MUDr. Irena POSPÍŠILOVÁ

MUDr. Irena Pospíšilová se po studiu všeobecného lékařství zaměřila na obor preventivní medicíny, kde působí jako odborník hygieny výživy oddělení hygieny výživy. Výukou a přednáškovou činností se zabývá od roku 2000. Semináře se vždy snaží obohatit o poznatky a zkušenosti z praxe.

Zobrazit kurzy

Tisk