Přejeme krásné Velikonoce :)
To pravé školení pro Vás
DomůNabídka kurzůŠkolicí prostoryAktualityČasopis Ad remKontaktyWEBINÁŘE (on-line kurzy) 736 216 375, 517 333 699 prihlasky@tsmvyskov.cz

INCOTERMS 2020 - NOVÁ PRAVIDLA - online kurz

Termín Místo Cena (vč. DPH)
22.5.2024 09:00 - 12:00

online kurz

WEBINÁŘE online kurz
2 200 Kč(e-osvědčení, materiál k semináři) (vč. DPH) Přihlásit se
9.10.2024 09:00 - 12:00

online kurz

WEBINÁŘE online kurz
2 200 Kč(e-osvědčení, materiál k semináři) (vč. DPH) Přihlásit se
4.12.2024 09:00 - 12:00

online kurz

WEBINÁŘE online kurz
2 200 Kč(e-osvědčení, materiál k semináři) (vč. DPH) Přihlásit se

Popis kurzu

Kdo si počká ten se dočká, říká staré české přísloví. A opravdu, po 10 letech velmi přátelského soužití se souborem Pravidel Incoterms 2010 se nezadržitelně přiblížilo uvedení novely dodacích podmínek v podobě Incoterms 2020. Jako i dříve, starší verze budou i nadále použitelné v obchodní praxi, ale aktuální novela opět reaguje na vývoj v obchodování na mezinárodních i domácích trzích a zase o stupínek moderněji a lépe poskytne výjimečnou a nenahraditelnou podporu smluvním stranám v kupní smlouvě.
Znalost, porozumění i schopnost volby vhodné podmínky by tedy mělo patřit do výbavy každého obchodníka, vývozce i dovozce. Pravidla Incoterms však mají nepopiratelný vliv na práci bankovních specialistů, poskytovatelů dopravních, celně-deklarantských a pojišťovacích služeb, a samozřejmě i na jednání se zástupci státní správy (celní a finanční dohled). Ti všichni jsou proto zváni na uvedený seminář.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Pravidla a směrnice INCOTERMS® vytvořila ICC roku 1936 a od té doby usnadňují mezinárodní obchod. Využívají se po celém světě, zjednodušují transakce, napomáhají výkladu obchodních podmínek a podporují dobrou obchodní praxi. Tyto principy a pravidla jsou plně respektována a užívána při každodenním obchodováním. Staly se tak jedním z nejdůležitějších pilířů mezinárodního obchodu.

Upozornění:
Přístupové údaje budou zaslány na email uvedený v přihlášce cca dva dny před školením.
Ing. Petr ROŽEK Ph.D.

Ing. Petr Rožek, Ph.D. je v současné době jedním ze dvou certifikovaných lektorů ICC na problematiku INCOTERMS 2020. Má mnohaletou praxi v oboru, kdy působil v nejrůznější dopravních a logistických společnostech. Od roku 2017 je pak výkonným ředitelem Svazu spedice a logistiky ČR, z.s. Praha  (zastoupení mezinárodní organizace FIATA pro ČR).

Zobrazit kurzy

Tisk