Vážení a milí klienti, s ohledem na stávající vládní opatření realizujeme i nadále pouze WEBINÁŘE. Provoz kanceláře je mírně omezen, velmi děkujeme za pochopení a podporu.
To pravé školení pro Vás
DomůNabídka kurzůŠkolicí prostoryO násAktualityČasopis Ad remKontaktyWEBINÁŘE (on-line kurzy) 736 216 375, 517 333 699 gottwaldova@tsmvyskov.cz

HACCP - jasně a srozumitelně

Termín Místo Cena (vč. DPH)
20.7.2021 09:00 - 13:30

BRNO, Vzdělávací centrum TSM, náměstí Svobody (1. patro, nad McDonald´s, vchod z ulice Zámečnická 2)

Popis cesty od Hlavního nádraží ČD v Brně: lze použít tramvaj č. 4 (směr Úvoz) nebo č. 9 (směr Lesná, Čertova rokle). Vystoupíte na zastávce náměstí Svobody (druhá zastávka od Hlavního nádraží ČD). Vzdělávací centrum TSM se nachází nad občerstvením McDonald´s  v 1. patře a vchod je z boku budovy, z ulice Zámečnická 2. Do učeben je bezbariérový přístup.
Při použití osobního automobilu lze parkovat v parkovacím domě Domini Park, na parkovišti před hotelem International nebo ve Velkém Špalíčku (vyznačeno v mapě).

BRNO BRNO, Vzdělávací centrum TSM, náměstí Svobody (1. patro, nad McDonald´s, vchod z ulice Zámečnická 2)
1 990 Kč(coffee break, písemný materiál) (vč. DPH) Přihlásit se

Popis kurzu

Cílem kurzu je seznámit účastníky s problematikou systému HACCP v potravinářských provozech (stravování, výroba potravin), dále s principy systému HACCP a s postupy zavádění systému v praxi. Provedeme analýzu rizik a nebezpečí a naučíme se stanovit kritický bod. Absolventi kurzu získají informace a návod, jak vytvořit a zavést systém HACCP ve vlastním provozu.
Seminář je určen všem, kteří se chtějí o systému HACCP dozvědět více, zejména pracovníkům, kteří jsou za systém HACCP zodpovědní.
Obsah kurzu:
  • Úvod do HACCP (legislativní zakotvení ČR, EU, Codex Alimentarius)
  • Program nezbytných předpokladů (DDD, SVP, SHP, sanitační řád)
  • Popis produktu
  • Popis použití produktu
  • Sestavení proudových diagramů
  • Hodnocení rizika
  • Stanovení kritických kontrolních bodů a kontrolních bodů
  • Stanovení kritických mezí pro kritické kontrolní body
  • Monitoring kritických kontrolních bodů
  • Nápravná opatření
  • Ověření systému HACCP
  • Dokumentace systému HACCP
  • Přezkoumání systému HACCP (plán požadavky a stanovení pro interní audit)
Mgr. Silvie MAJTÁNOVÁ

Mgr. Silvie Majtánová (roz. Walterová) absolvovala Právnickou fakultu Masarykovy univerzity v Brně. Od roku 2011 vede vlastní advokátní praxi; od roku 2013 pracuje jako manažerka a auditorka HACCP ve společnosti specializující se na oblast hygieny. Přednáškové činnosti se věnuje od roku 2014.

Zobrazit kurzy

Tisk