Vážení a milí klienti, s ohledem na stávající situaci v ČR a rozhodnutí vlády nyní realizujeme kurzy pouze ve formě webinářů. Aktuální dění sledujeme a jsme připraveni na nová rozhodnutí obratem reagovat. V případě jakýchkoliv dotazů se na nás neváhejte obrátit.
To pravé školení pro Vás
DomůNabídka kurzůŠkolicí prostoryO násAktualityČasopis Ad remKontaktyWEBINÁŘE (on-line kurzy) 736 216 375, 517 333 699 Jsme zde pro Vás: PO - PÁ : 7:00 - 15:45 hod. prihlasky@tsmvyskov.cz

Mgr. Silvie MAJTÁNOVÁ

advokátka, auditorka HACCP
Mgr. Silvie Majtánová (roz. Walterová) absolvovala Právnickou fakultu Masarykovy univerzity v Brně. Od roku 2011 vede vlastní advokátní praxi; od roku 2013 pracuje jako manažerka a auditorka HACCP ve společnosti specializující se na oblast hygieny. Přednáškové činnosti se věnuje od roku 2014.
Filtr

Hygienické minimum - online kurz

Přednáší: Mgr. Silvie MAJTÁNOVÁ

Popis kurzu: Pracovníci ve stravovacích službách (restaurace, jídelny) a při manipulaci s potravinami (výroba, zpracování, uvádění na trh) musí mít znalosti nutné k ochraně veřejného zdraví (ust. ...

Termíny kurzů:
28. 01. 2021 - WEBINÁŘE
Detail kurzu

HACCP - jasně a srozumitelně - online kurz

Přednáší: Mgr. Silvie MAJTÁNOVÁ

Cílem kurzu je seznámit účastníky s problematikou systému HACCP v potravinářských provozech (stravování, výroba potravin), dále s principy systému HACCP a s postupy zavádění systému v praxi. Provedeme...

Termíny kurzů:
10. 02. 2021 - WEBINÁŘE
Detail kurzu

HACCP - firemní stravování

Přednáší: Mgr. Silvie MAJTÁNOVÁ

Pracovníci ve stravovacích službách (restaurace, jídelny) musí mít znalosti nutné k ochraně veřejného zdraví (ust. §19 zákona o ochraně veřejného zdraví č. 258/2000 Sb.). Provozovatelé jsou povinni pr...

Termíny kurzů:
12. 02. 2021 - WEBINÁŘE
16. 04. 2021 - WEBINÁŘE
Detail kurzu

HACCP - jasně a srozumitelně

Přednáší: Mgr. Silvie MAJTÁNOVÁ

Cílem kurzu je seznámit účastníky s problematikou systému HACCP v potravinářských provozech (stravování, výroba potravin), dále s principy systému HACCP a s postupy zavádění systému v praxi. Provedeme...

Termíny kurzů:
12. 03. 2021 - BRNO
26. 03. 2021 - OSTRAVA
15. 07. 2021 - PRAHA
20. 07. 2021 - BRNO
Detail kurzu

Hygienické minimum

Přednáší: Mgr. Silvie MAJTÁNOVÁ

Popis kurzu: Pracovníci ve stravovacích službách (restaurace, jídelny) a při manipulaci s potravinami (výroba, zpracování, uvádění na trh) musí mít znalosti nutné k ochraně veřejného zdraví (ust. ...

Termíny kurzů:
19. 03. 2021 - BRNO
13. 04. 2021 - OSTRAVA
Detail kurzu