Vážení klienti, s ohledem na stávající vládní opatření RUŠÍME NAŠE PREZENČNÍ KURZY, a to DO SKONČENÍ NOUZOVÉHO STAVU. SOUČASNĚ AŽ DO SKONČENÍ NOUZOVÉHO STAVU, a to i s ohledem na uzavření školských zařízení, fungujeme v OMEZENÉM REŽIMU. Děkujeme za pochopení. Naše webináře však realizujeme bez omezení!
To pravé školení pro Vás
DomůNabídka kurzůŠkolicí prostoryO násAktualityČasopis Ad remKontaktyWEBINÁŘE (on-line kurzy) 736 216 375, 517 333 699 Jsme zde pro Vás: PO - PÁ : 7:00 - 15:45 hod. prihlasky@tsmvyskov.cz

Mgr. Silvie MAJTÁNOVÁ

advokátka, auditorka HACCP
Mgr. Silvie Majtánová (roz. Walterová) absolvovala Právnickou fakultu Masarykovy univerzity v Brně. Od roku 2011 vede vlastní advokátní praxi; od roku 2013 pracuje jako manažerka a auditorka HACCP ve společnosti specializující se na oblast hygieny. Přednáškové činnosti se věnuje od roku 2014.
Filtr

HACCP - jasně a srozumitelně

Přednáší: Mgr. Silvie MAJTÁNOVÁ

Cílem kurzu je seznámit účastníky s problematikou systému HACCP v potravinářských provozech (stravování, výroba potravin), dále s principy systému HACCP a s postupy zavádění systému v praxi. Provedeme...

Termíny kurzů:
02. 11. 2020 - PRAHA
13. 11. 2020 - BRNO
12. 03. 2021 - BRNO
26. 03. 2021 - OSTRAVA

Další termíny najdete v detailu kurzu.

Detail kurzu

Hygienické minimum

Přednáší: Mgr. Silvie MAJTÁNOVÁ

Popis kurzu: Pracovníci ve stravovacích službách (restaurace, jídelny) a při manipulaci s potravinami (výroba, zpracování, uvádění na trh) musí mít znalosti nutné k ochraně veřejného zdraví (ust. ...

Termíny kurzů:
10. 11. 2020 - VYŠKOV
20. 11. 2020 - PRAHA
Detail kurzu

Hygienické minimum - online kurz

Přednáší: Mgr. Silvie MAJTÁNOVÁ

Popis kurzu: Pracovníci ve stravovacích službách (restaurace, jídelny) a při manipulaci s potravinami (výroba, zpracování, uvádění na trh) musí mít znalosti nutné k ochraně veřejného zdraví (ust. ...

Termíny kurzů:
25. 11. 2020 - WEBINÁŘE
Detail kurzu

HACCP - jasně a srozumitelně - online kurz

Přednáší: Mgr. Silvie MAJTÁNOVÁ

Cílem kurzu je seznámit účastníky s problematikou systému HACCP v potravinářských provozech (stravování, výroba potravin), dále s principy systému HACCP a s postupy zavádění systému v praxi. Provedeme...

Termíny kurzů:
09. 12. 2020 - WEBINÁŘE
Detail kurzu