Děkujeme za Vaši přízeň.
To pravé školení pro Vás
DomůNabídka kurzůŠkolicí prostoryAktualityČasopis Ad remKontaktyWEBINÁŘE (on-line kurzy) 736 216 375, 517 333 699 prihlasky@tsmvyskov.cz

Typologie osobnosti MBTI

Termín Místo Cena (vč. DPH)
15.5.2024 09:00 - 15:00

BRNO, Vzdělávací centrum TSM, náměstí Svobody (1. patro, nad McDonald´s, vchod z ulice Zámečnická 2)

Popis cesty od Hlavního nádraží ČD v Brně: lze použít tramvaj č. 4 (směr Úvoz) nebo č. 9 (směr Lesná, Čertova rokle). Vystoupíte na zastávce náměstí Svobody (druhá zastávka od Hlavního nádraží ČD). Vzdělávací centrum TSM se nachází nad občerstvením McDonald´s  v 1. patře a vchod je z boku budovy, z ulice Zámečnická 2. Do učeben je bezbariérový přístup.
Při použití osobního automobilu lze parkovat v parkovacím domě Domini Park, na parkovišti před hotelem International nebo ve Velkém Špalíčku (vyznačeno v mapě).

BRNO BRNO, Vzdělávací centrum TSM, náměstí Svobody (1. patro, nad McDonald´s, vchod z ulice Zámečnická 2)
2 500 Kč(coffee break, oběd, písemný materiál) (vč. DPH) Přihlásit se

Popis kurzu

Přemýšleli jste někdy nad tím, čím to je, že s některými lidmi se domluvíme poměrně snadno, zatímco s jinými nám neustále hrozí konflikty a nedorozumění? Odpověď můžeme najít v typologii MBTI - všeobecně uznávaném a rozšířeném modelu pro sebepoznání a pochopení rozdílů mezi jednotlivci. Díky němu nahlédneme do vlastní osobnosti, poznáme její typické projevy, uvědomíme si své silné i slabší stránky a zároveň lépe porozumíme odlišnostem u jiných lidí.
Seminář Vám umožní zjistit, ke kterému z 16ti osobnostních typů patříte právě Vy, jaké chování a jednání je pro Vás charakteristické i pro jaké profese máte ty nejlepší předpoklady. Zároveň můžete získané informace využívat ke zlepšování vztahů s druhými lidmi v práci i soukromí či prevenci vzájemných nedorozumění a konfliktů.
Seminář je určen všem, kteří chtějí lépe porozumět sobě i druhým.
  • Nástroje pro sebepoznání a osobní rozvoj
  • Základní charakteristika typologie MBTI
  • Specifikace jednotlivých dimenzí – typické projevy, přednosti, limity
  • Dotazník MBTI + vyhodnocení
  • Zpětná vazba, Johariho okno
  • Možnosti praktického využití typologie MBTI, diskuse
Mgr. Ing. Ivana VODOVÁ

Vystudovala obor andragogika se zaměřením na vzdělávání dospělých na Univerzitě Palackého v Olomouci a podnikovou ekonomiku na VVŠ PV ve Vyškově.

Během své praxe působila převážně jako manažerka obchodu a vedoucí obchodního týmu.  

Od roku 2000 se aktivně věnuje lektorské činnosti a poradenství v oblasti manažerských, obchodních a komunikačních dovedností. Má také bohaté zkušenosti s koučováním a vedením outdoorových tréninků. 

Při vedení seminářů preferuje partnerský přístup a aktivní metody práce s důrazem na trénink a praktické využití získaných znalostí a dovedností. Je zastáncem zážitkového učení – „škola hrou“.

Zobrazit kurzy

Tisk