Děkujeme za Vaši přízeň.
To pravé školení pro Vás
DomůNabídka kurzůŠkolicí prostoryAktualityČasopis Ad remKontaktyWEBINÁŘE (on-line kurzy) 736 216 375, 517 333 699 prihlasky@tsmvyskov.cz

Zákoník práce ve školství se zaměřením na pracovní dobu pedagogických pracovníků

Seminář je akreditován MŠMT pro DVPP.

Termín Místo Cena
30.8.2024 09:00 - 14:00

BRNO, Vzdělávací centrum TSM, náměstí Svobody (1. patro, nad McDonald´s, vchod z ulice Zámečnická 2)

Popis cesty od Hlavního nádraží ČD v Brně: lze použít tramvaj č. 4 (směr Úvoz) nebo č. 9 (směr Lesná, Čertova rokle). Vystoupíte na zastávce náměstí Svobody (druhá zastávka od Hlavního nádraží ČD). Vzdělávací centrum TSM se nachází nad občerstvením McDonald´s  v 1. patře a vchod je z boku budovy, z ulice Zámečnická 2. Do učeben je bezbariérový přístup.
Při použití osobního automobilu lze parkovat v parkovacím domě Domini Park, na parkovišti před hotelem International nebo ve Velkém Špalíčku (vyznačeno v mapě).

BRNO BRNO, Vzdělávací centrum TSM, náměstí Svobody (1. patro, nad McDonald´s, vchod z ulice Zámečnická 2)
2 400 Kč(coffee break, písemný materiál) Přihlásit se

Popis kurzu

Účastníci vzdělávací akce si ověří, zda správě aplikují ustanovení zákoníku práce a speciální právní úpravy dané zákonem o pedagogických pracovnících. Projdeme obecná ustanovení zákoníku práce, která se vztahují obecně na všechny zaměstnance ve školách a v čem jsou odlišnosti týkající se pouze pedagogických pracovníků. Prakticky si ukážeme, jak nastavit pracovní směny pedagogickým pracovníkům. Projdeme si i překážky v práci na straně zaměstnavatele a na straně zaměstnance a jak je řešit ve vnitřních předpisech.

Informace k novele zákoníku práce a její praktickou aplikací ve školství.

Upozornění a certifikáty

  • Seminář je akreditován MŠMT, číslo akreditace: MSMT-28597/2022-4-1010
  • Akreditované kurzy jsou ze zákona osvobozeny od DPH.
JUDr. Hana POLÁKOVÁ

JUDr. Hana Poláková se zaměřuje na přednáškovou činnost v oblasti školských právních předpisů, pracovního práva a správního řízení. Přednáškové činnosti se věnuje již téměř 20 let. Přednášenou problematiku se snaží přiblížit srozumitelným jazykem s uvedením praktických příkladů ze života škol a školských zařízení. Je autorkou celé řady publikací vydaných za účelem pomoci ředitelům školských příspěvkových organizací při aplikaci školského zákona, zákona o pedagogických pracovnících, platových předpisů a správního řádu.

Zobrazit kurzy

Tisk