Přejeme krásné Velikonoce :)
To pravé školení pro Vás
DomůNabídka kurzůŠkolicí prostoryAktualityČasopis Ad remKontaktyWEBINÁŘE (on-line kurzy) 736 216 375, 517 333 699 prihlasky@tsmvyskov.cz

Daň z přidané hodnoty - uplatňování ve vztahu k EU a třetím zemím - online kurz

Termín Místo Cena (vč. DPH)
30.5.2024 09:00 - 14:00

online kurz

WEBINÁŘE online kurz
2 200 Kč(e-osvědčení, materiál k semináři) (vč. DPH) Přihlásit se

Popis kurzu

Komentář k ustanovením zákona týkajících se intrakomunitárních dodávek zboží a služeb, u každého případu vysvětlení místa plnění, povinnosti přiznat daň popř. plnění, stanovení základu daně, daňové doklady. Včetně změn v roce 2023 a schválených úprav pro rok 2024.
Např. Pravidla přepočtu cizí měny na českou. Pořízení majetku a služeb v cizí měně od tuzemských dodavatelů. Pořízení majetku a služeb z jiného členského státu a třetích zemí. Opravné daňové doklady, dobropisy, vrubopisy, opravy základu daně, opravy sazby daně. Pronájem movitých věcí, pořízení zboží z jiného členského státu. Zasílání zboží, přeprava v rámci EU, dodání a pořízení v rámci EU vč. Souhrnného hlášení, dodání s instalací a montáží apod. Dovoz zboží - přiznání daně, základ daně, daňové doklady. Vývoz zboží - daňové doklady, uvádění vývozu do daňového přiznání, problematika e-vývozu. Diskuse, dotazy.
Seminář je určen pro podnikatelské subjekty.

UPOZORNĚNÍ:
Přístupové údaje ke školení budou zaslány na email uvedený v přihlášce cca dva dny před školením.
Ing. Jiří KLÍMA

Ing. Jiří Klíma působí jako daňový poradce od roku 1998. Je prezidentem Sdružení účetních a daňových poradců v Brně, zkušební komisař Komory daňových poradců České republiky. Autor řady odborných článků a publikací s daňovou a účetní tématikou, na svých kurzech a školeních přednáší především problematiku daně z příjmů a daně z přidané hodnoty. Společník a partner účetní a poradenské společnosti.

Zobrazit kurzy

Tisk