Děkujeme za Vaši přízeň.
To pravé školení pro Vás
DomůNabídka kurzůŠkolicí prostoryAktualityČasopis Ad remKontaktyWEBINÁŘE (on-line kurzy) 736 216 375, 517 333 699 prihlasky@tsmvyskov.cz

Jak zvládnout stres a posílit odolnost

Termín Místo Cena (vč. DPH)
14.11.2024 09:00 - 15:00

BRNO, Vzdělávací centrum TSM, náměstí Svobody (1. patro, nad McDonald´s, vchod z ulice Zámečnická 2)

Popis cesty od Hlavního nádraží ČD v Brně: lze použít tramvaj č. 4 (směr Úvoz) nebo č. 9 (směr Lesná, Čertova rokle). Vystoupíte na zastávce náměstí Svobody (druhá zastávka od Hlavního nádraží ČD). Vzdělávací centrum TSM se nachází nad občerstvením McDonald´s  v 1. patře a vchod je z boku budovy, z ulice Zámečnická 2. Do učeben je bezbariérový přístup.
Při použití osobního automobilu lze parkovat v parkovacím domě Domini Park, na parkovišti před hotelem International nebo ve Velkém Špalíčku (vyznačeno v mapě).

BRNO BRNO, Vzdělávací centrum TSM, náměstí Svobody (1. patro, nad McDonald´s, vchod z ulice Zámečnická 2)
2 500 Kč(coffee break, oběd, písemný materiál) (vč. DPH) Přihlásit se

Popis kurzu

Seminář, který je zaměřený na zvýšení odolnosti v našem běžném životě.
Každodenní stres zatěžuje náš organismus a v některých případech způsobuje vyčerpání, které může vést až k syndromu vyhoření nebo jiným psychickým nemocem. Během dne budeme mluvit také o tom, jak se vypořádat s konflikty, problémy, frustrací, těžkostmi a běžnou traumatickou situací.
Čas, při kterém se podíváme na to jak: přijmout událost, kterou nemůžeme ovlivnit, zvládat těžké životní situace, ukončit nevyhnutelné, poznat své vlastní zvládací strategie, zajistit si potřebné zdroje.
Cíl kurzu: seminář, který je cestou, jak poznat sám sebe, zvýšit odolnost.
Je vhodný pro všechny, kteří prožívají náročné životní situace, řeší problémy, konflikty, rozchody nebo změny.
PhDr. Ing. Dagmar KOŽINOVÁ

PhDr. Ing. Dagmar Kožinová je psycholožka, koučka, lektorka, mentorka, spisovatelka a průvodkyně. 

Vystudovala ekonomii a řadu let působila jako manažerka obchodních týmů. Později vystudovala také psychologii a absolvovala velké množství různých výcviků a osobně rozvojových seminářů, krizovou intervenci. Absolvovala certifikovaný výcvik v koučinku u společnosti Power coaching. Zkoumala stresové prožívání po tornádu na Moravě. 

Příležitostně spolupracuje s médii v rádiích v bloku psychologické poradny, píše články v časopisech i na internetu. Vydala tři osobně rozvojové knihy Deník probuzené ženy, Rozchod jako nový začátek a Jak zvládnout stres a posílit odolnost. 

Při seminářích a práci s klienty využívá moderní poznatky z pozitivní psychologie, neurovědy. 

Mimo ČR vede workshopy na specifických místech na Bali, Srí Lance, Madeiře, na řeckých ostrovech a jiných. S klienty se vydává i na pouť do Santiaga de Compostella. Je průvodkyní na cestách, ale i k duši každého klienta. 

Více informací na: www.dagmarkozinova.cz.

Zobrazit kurzy

Tisk