Děkujeme za Vaši přízeň.
To pravé školení pro Vás
DomůNabídka kurzůŠkolicí prostoryAktualityČasopis Ad remKontaktyWEBINÁŘE (on-line kurzy) 736 216 375, 517 333 699 prihlasky@tsmvyskov.cz

Hygienické minimum - online kurz

Termín Místo Cena (vč. DPH)
13.11.2024 13:00 - 14:00

online kurz

WEBINÁŘE online kurz
590 Kč(e-osvědčení, materiál k semináři) (vč. DPH) Přihlásit se

Popis kurzu

Popis kurzu:
Pracovníci ve stravovacích službách (restaurace, jídelny) a při manipulaci s potravinami (výroba, zpracování, uvádění na trh) musí mít znalosti nutné k ochraně veřejného zdraví (ust. §19 zákona o ochraně veřejného zdraví č. 258/2000 Sb.). Provozovatelé jsou povinni pravidelně (nejméně 1x ročně) zajistit školení a vést o něm písemnou dokumentaci.


Obsah kurzu:
•    bezpečnost potravin a pokrmů - fyzikální, chemická a mikrobiologická nebezpečí
•    zdravotní stav pracovníků, infekční onemocnění a otravy z potravin
•    správná výrobní praxe
•    správná hygienická praxe
•    zásady desinfekce, dezinsekce a deratizace
•    osobní hygiena pracovníků
•    provozní hygiena
•    význam systému HACCP, co nám přináší, co je systém kritických bodů, kritická mez, preventivní opatření, nápravná opatření, dokumenty, záznam, ověřovací postupy,…
•    platná legislativa
•    Výsledky kontrolní činnosti dozorových orgánů
 

 

UPOZORNĚNÍ:
Přístupové údaje budou zaslány na email uvedený v přihlášce cca 2 dny před školením.

Mgr. Silvie MAJTÁNOVÁ

Mgr. Silvie Majtánová (roz. Walterová) absolvovala Právnickou fakultu Masarykovy univerzity v Brně. Od roku 2011 vede vlastní advokátní praxi; od roku 2013 pracuje jako manažerka a auditorka HACCP ve společnosti specializující se na oblast hygieny. Přednáškové činnosti se věnuje od roku 2014.

Zobrazit kurzy

Tisk