Vážení a milí klienti, s ohledem na stávající situaci v ČR a rozhodnutí vlády nyní realizujeme kurzy pouze ve formě webinářů. Aktuální dění sledujeme a jsme připraveni na nová rozhodnutí obratem reagovat. V případě jakýchkoliv dotazů se na nás neváhejte obrátit.
To pravé školení pro Vás
DomůNabídka kurzůŠkolicí prostoryO násAktualityČasopis Ad remKontaktyWEBINÁŘE (on-line kurzy) 736 216 375, 517 333 699 Jsme zde pro Vás: PO - PÁ : 7:00 - 15:45 hod. prihlasky@tsmvyskov.cz

Hygienické minimum - online kurz

Termín Místo Cena (vč. DPH)
28.1.2021 13:00 - 15:00

online kurz

WEBINÁŘE online kurz
990 Kč(e-osvědčení) (vč. DPH) Přihlásit se

Popis kurzu

Popis kurzu:
Pracovníci ve stravovacích službách (restaurace, jídelny) a při manipulaci s potravinami (výroba, zpracování, uvádění na trh) musí mít znalosti nutné k ochraně veřejného zdraví (ust. §19 zákona o ochraně veřejného zdraví č. 258/2000 Sb.). Provozovatelé jsou povinni pravidelně (nejméně 1x ročně) zajistit školení a vést o něm písemnou dokumentaci.

Obsah kurzu:
•    bezpečnost potravin a pokrmů - fyzikální, chemická a mikrobiologická nebezpečí
•    zdravotní stav pracovníků, infekční onemocnění a otravy z potravin
•    správná výrobní praxe
•    správná hygienická praxe
•    zásady desinfekce, dezinsekce a deratizace
•    osobní hygiena pracovníků
•    provozní hygiena
•    význam systému HACCP, co nám přináší, co je systém kritických bodů, kritická mez, preventivní opatření, nápravná opatření, dokumenty, záznam, ověřovací postupy,…
•    platná legislativa
•    Výsledky kontrolní činnosti dozorových orgánů

UPOZORNĚNÍ:
Školení je nutné mít uhrazeno nejpozději den před konáním kurzu.
Po úhradě školení obdržíte přístupové údaje, kterými se budete moci ke kurzu připojit.

Bonusy společnosti TSM (PREZENČNÍ SEMINÁŘE)

  • Na každém kurzu myslíme na Vaši pohodu (dostanete od nás tašku a v ní najdete podklady ke kurzu, psací potřeby a blok, naše propagační materiály a drobnosti)
  • Máme vlastní vzdělávací centra v Brně a v Praze a v těchto centrech Vám nabídneme i vynikající neomezené občerstvení (včetně ovoce) a výbornou kávu v libovolném množství.
  • Na každém kurzu automaticky získáváte písemný materiál.
  • U seminářů, kde je v ceně kurzovného zahrnut i oběd - možnost výběru vegetariánského oběda.
  • Jsme na trhu vzdělávání už 30 let.
Mgr. Silvie MAJTÁNOVÁ

Mgr. Silvie Majtánová (roz. Walterová) absolvovala Právnickou fakultu Masarykovy univerzity v Brně. Od roku 2011 vede vlastní advokátní praxi; od roku 2013 pracuje jako manažerka a auditorka HACCP ve společnosti specializující se na oblast hygieny. Přednáškové činnosti se věnuje od roku 2014.

Zobrazit kurzy

Tisk