Termín: | 13.11.2024 od 13:00 do 14:00 |
---|---|
Místo: | online kurz |
Cena: | 590 Kč (e-osvědčení, materiál k semináři) (vč. DPH) |
Přednáší: | Mgr. Silvie MAJTÁNOVÁ |
Obsah kurzu:
• bezpečnost potravin a pokrmů - fyzikální, chemická a mikrobiologická nebezpečí
• zdravotní stav pracovníků, infekční onemocnění a otravy z potravin
• správná výrobní praxe
• správná hygienická praxe
• zásady desinfekce, dezinsekce a deratizace
• osobní hygiena pracovníků
• provozní hygiena
• význam systému HACCP, co nám přináší, co je systém kritických bodů, kritická mez, preventivní opatření, nápravná opatření, dokumenty, záznam, ověřovací postupy,…
• platná legislativa
• Výsledky kontrolní činnosti dozorových orgánů
UPOZORNĚNÍ:
Přístupové údaje budou zaslány na email uvedený v přihlášce cca 2 dny před školením.