Vážení a milí klienti, s ohledem na stávající vládní opatření realizujeme i nadále pouze WEBINÁŘE. Provoz kanceláře je mírně omezen, velmi děkujeme za pochopení a podporu.
To pravé školení pro Vás
DomůNabídka kurzůŠkolicí prostoryO násAktualityČasopis Ad remKontaktyWEBINÁŘE (on-line kurzy) 736 216 375, 517 333 699 gottwaldova@tsmvyskov.cz

HACCP - jasně a srozumitelně - online kurz

Termín Místo Cena (vč. DPH)
28.5.2021 10:00 - 12:30

online kurz

WEBINÁŘE online kurz
1 290 Kč(e-osvědčení) (vč. DPH) Přihlásit se

Popis kurzu

Cílem kurzu je seznámit účastníky s problematikou systému HACCP v potravinářských provozech (stravování, výroba potravin), dále s principy systému HACCP a s postupy zavádění systému v praxi. Provedeme analýzu rizik a nebezpečí a naučíme se stanovit kritický bod. Absolventi kurzu získají informace a návod, jak vytvořit a zavést systém HACCP ve vlastním provozu.
Seminář je určen všem, kteří se chtějí o systému HACCP dozvědět více, zejména pracovníkům, kteří jsou za systém HACCP zodpovědní.
Obsah kurzu:
  • Úvod do HACCP (legislativní zakotvení ČR, EU, Codex Alimentarius)
  • Program nezbytných předpokladů (DDD, SVP, SHP, sanitační řád)
  • Popis produktu
  • Popis použití produktu
  • Sestavení proudových diagramů
  • Hodnocení rizika
  • Stanovení kritických kontrolních bodů a kontrolních bodů
  • Stanovení kritických mezí pro kritické kontrolní body
  • Monitoring kritických kontrolních bodů
  • Nápravná opatření
  • Ověření systému HACCP
  • Dokumentace systému HACCP
  • Přezkoumání systému HACCP (plán požadavky a stanovení pro interní audit)
UPOZORNĚNÍ:
Školení je nutné mít uhrazeno nejpozději den před konáním kurzu.
Po úhradě školení obdržíte přístupové údaje, kterými se budete moci ke kurzu připojit.
Mgr. Silvie MAJTÁNOVÁ

Mgr. Silvie Majtánová (roz. Walterová) absolvovala Právnickou fakultu Masarykovy univerzity v Brně. Od roku 2011 vede vlastní advokátní praxi; od roku 2013 pracuje jako manažerka a auditorka HACCP ve společnosti specializující se na oblast hygieny. Přednáškové činnosti se věnuje od roku 2014.

Zobrazit kurzy

Tisk