To pravé školení pro Vás
DomůNabídka kurzůŠkolicí prostoryO násAktualityČasopis Ad remKontaktyWEBINÁŘE (on-line kurzy) 736 216 375, 517 333 699 prihlasky@tsmvyskov.cz

Specializované semináře - ON-LINE kurzy

Filtr

Veřejné zakázky od A do Z - online kurz

Přednáší: Mgr. Martin BUDIŠ

Cílem semináře je přehledně seznámit zadavatele se nejpoužívanějšími druhy veřejných zakázek realizovaných dle zákona č. 134/2016 Sb., o zadávání veřejných zakázek, v platném znění. Věnovat se ...

Termíny kurzů:
19. 08. 2021 - WEBINÁŘE
08. 10. 2021 - WEBINÁŘE
04. 11. 2021 - WEBINÁŘE
Detail kurzu

Veřejné zakázky - online kurz

Přednáší: Mgr. Martin BUDIŠ

Veřejné zakázky malého rozsahu snadno a bez chyb. Cíl semináře: Zákon o zadávání veřejných zakázek nereguluje podrobně způsob výběru dodavatele prostřednictvím veřejné zakázky malého rozsahu a zadav...

Termíny kurzů:
14. 09. 2021 - WEBINÁŘE
Detail kurzu

NOVÁ ODPADOVÁ LEGISLATIVA - online kurz

Přednáší: JUDr. Zuzana SVOBODOVÁ

Nový zákon o odpadech č. 541/2020 Sb., včetně prováděcích právních předpisů - působnost zákona, základní pojmy, povinné osoby - povinnosti podle nového zákona o odpadech – obecné povinnost...

Termíny kurzů:
21. 09. 2021 - WEBINÁŘE
23. 11. 2021 - WEBINÁŘE
Detail kurzu

Uzavírání smluv - online kurz

Přednáší: Mgr. Lucia KOMÁRKOVÁ, advokátka a Mgr. Marek NĚMEČEK, právník

Seminář se věnuje nejvýznamnějším oblastem smluvního práva, které byly „zasaženy“ právní úpravou obsaženou v (novém) občanském zákoníku. Seminář se zaměřuje na změny (novinky) v oblasti uzavírání smlu...

Termíny kurzů:
30. 09. 2021 - WEBINÁŘE
Detail kurzu

HACCP - jasně a srozumitelně - online kurz

Přednáší: Mgr. Silvie MAJTÁNOVÁ

Cílem kurzu je seznámit účastníky s problematikou systému HACCP v potravinářských provozech (stravování, výroba potravin), dále s principy systému HACCP a s postupy zavádění systému v praxi. Provedeme...

Termíny kurzů:
01. 10. 2021 - WEBINÁŘE
Detail kurzu

Hygienické minimum - online kurz

Přednáší: Mgr. Silvie MAJTÁNOVÁ

Popis kurzu: Pracovníci ve stravovacích službách (restaurace, jídelny) a při manipulaci s potravinami (výroba, zpracování, uvádění na trh) musí mít znalosti nutné k ochraně veřejného zdraví (ust. ...

Termíny kurzů:
15. 10. 2021 - WEBINÁŘE
Detail kurzu

Veřejné zakázky malého rozsahu a zjednodušené podlimitní řízení v praxi - online kurz

Přednáší: Mgr. Martin BUDIŠ

Účastníci budou seznámeni s problematikou postupu při zadávání veřejných zakázek malého rozsahu a s možnostmi použití a průběhem veřejné zakázky zadané formou zjednodušeného podlimitního řízení. Obsa...

Termíny kurzů:
26. 10. 2021 - WEBINÁŘE
07. 12. 2021 - WEBINÁŘE
Detail kurzu

Veřejné zakázky v praxi nejen pro začátečníky - online kurz

Přednáší: Mgr. Martin BUDIŠ

Cíl semináře: Účastníci budou seznámeni s problematikou veřejných zakázek, včetně konkrétních příkladů, řešení případových studií s ohledem na zákon o zadávání veřejných zakázek. Obsah semináře...

Termíny kurzů:
16. 11. 2021 - WEBINÁŘE
Detail kurzu