Vážení a milí klienti, s ohledem na stávající situaci v ČR a rozhodnutí vlády nyní realizujeme kurzy pouze ve formě webinářů. Aktuální dění sledujeme a jsme připraveni na nová rozhodnutí obratem reagovat. V případě jakýchkoliv dotazů se na nás neváhejte obrátit.
To pravé školení pro Vás
DomůNabídka kurzůŠkolicí prostoryO násAktualityČasopis Ad remKontaktyWEBINÁŘE (on-line kurzy) 736 216 375, 517 333 699 Jsme zde pro Vás: PO - PÁ : 7:00 - 15:45 hod. prihlasky@tsmvyskov.cz

Školy - WEBINÁŘE

Filtr

FKSP a další fondy příspěvkových organizací - online kurz

Přednáší: Ing. Petr SIKORA

Seminář je určen zejména vedoucím zaměstnancům, ekonomům a účetním  příspěvkových organizací, jejichž zřizovatelem je územní samosprávný celek (obec, DSO, kraj). Účastníci semináře budou seznámeni s ...

Termíny kurzů:
25. 01. 2021 - WEBINÁŘE
Detail kurzu

Datové schránky - online kurz

Přednáší: RNDr. Ing. Eva URBANOVÁ, MBA

Datové schránky v praxi aneb jak efektivně elektronicky komunikovat (nejen) s úřady. Seznámení s problematikou elektronické komunikace nejen s úřady, se zaměřením na praktickou práci s datovou ...

Termíny kurzů:
27. 01. 2021 - WEBINÁŘE
Detail kurzu

Hygienické minimum - online kurz

Přednáší: Mgr. Silvie MAJTÁNOVÁ

Popis kurzu: Pracovníci ve stravovacích službách (restaurace, jídelny) a při manipulaci s potravinami (výroba, zpracování, uvádění na trh) musí mít znalosti nutné k ochraně veřejného zdraví (ust. ...

Termíny kurzů:
28. 01. 2021 - WEBINÁŘE
Detail kurzu

FKSP pro školy - online kurz

Přednáší: Ing. Petra SCHWARZOVÁ

Účastníci se seznámí s tvorbou a správným užitím FKSP dle aktuálních požadavků v souvislosti s novelou platnou od roku 2020, a to praktickou formou s pomocí příkladů z prostředí škol.  Zaměříme se na...

Termíny kurzů:
02. 02. 2021 - WEBINÁŘE
Detail kurzu

HACCP - jasně a srozumitelně - online kurz

Přednáší: Mgr. Silvie MAJTÁNOVÁ

Cílem kurzu je seznámit účastníky s problematikou systému HACCP v potravinářských provozech (stravování, výroba potravin), dále s principy systému HACCP a s postupy zavádění systému v praxi. Provedeme...

Termíny kurzů:
10. 02. 2021 - WEBINÁŘE
Detail kurzu

HACCP - firemní stravování

Přednáší: Mgr. Silvie MAJTÁNOVÁ

Pracovníci ve stravovacích službách (restaurace, jídelny) musí mít znalosti nutné k ochraně veřejného zdraví (ust. §19 zákona o ochraně veřejného zdraví č. 258/2000 Sb.). Provozovatelé jsou povinni pr...

Termíny kurzů:
12. 02. 2021 - WEBINÁŘE
16. 04. 2021 - WEBINÁŘE
Detail kurzu